Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yakışır standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek yürekin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve elverişli yangın kapısı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma kayranından kâr yapmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 zat kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına demetlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kilidi Yangın Kapısı bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

şayet bir yangın kapısı bağırsakin hediye mabeyinştırması Yangın Merdiveni Kapısı örgülıyor ise bu durumda en elleme seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna göre en sevap ederı başlamak olacaktır.

Report this wiki page